ARC18 AWARDS: INHOUD, INSPIRATIE & NETWERKEN


ARC is een initiatief van de Architect in samenwerking met partners. Met ARC streeft de Architect ernaar om het ontwerpvlak in de volle breedte te promoten voor een groot publiek en vernieuwing zichtbaar te maken.

Het jaarlijks terugkerende evenement biedt een platform aan ondernemende en innovatieve architecten, interieurarchitecten en productontwerpers. Er is ruimte voor gerenommeerde bureaus, maar ook voor jonge professionals en verrassende samenwerkingsverbanden.

De ARC Awards zijn de meest gewaardeerde architectuurprijzen van Nederland. De jaarlijkse uitgereikte Awards belichten het allerbeste werk in de categorieën architectuur, interieur, meubel, detail, development, innovatie, jong talent en oeuvre. Op het feestelijke evenement is een selectief gezelschap uit de architectuurbranche aanwezig. In totaal is er plaats voor zo’n 400 personen.

 

Meer informatie

Neem voor de mogelijkheden contact op met: Maciek Piasecki | M: 06-13858030 | @: maciekpiasecki@vakmedianet.nl

Persbericht - Aanmelding ARC Awards 2018 geopend
Persbericht
ARC18 logo

Partners

Sponsoren

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.