ARC Awards is dé ontwerpprijs van stoel tot stad. Onafhankelijke jury's belichten het allerbeste werk in de categorieën architectuur, stedenbouw, interieur, meubel, detail, innovatie, jong talent en oeuvre.
 

Het doel is om de betekenis en de kracht van het ontwerp te vieren en voor een breed publiek te promoten. De ARC Awards hebben inmiddels een vaste plaats verworven in het Nederlandse architectuurlandschap. Het winnen van een Award kan voor een ontwerper van belang zijn voor een volgende stap of voor het aanpakken van een nieuwe opgave. Bovendien zorgt het voor het verkrijgen van waardevolle aandacht en het winnen van prestige. 
 

ARC Awards is een initiatief van de Architect in samenwerking met partners. 


Inschrijving ARC22 Awards 1 april van start!

Binnenkort gaan we van start met de nieuwe ronde voor de ARC Awards. Momenteel zijn we druk bezig met het samenstellen van de vakkundige jury's. Vanaf 1 april kan worden ingeschreven voor de ARC22 Awards. Houd deze website dus goed in de gaten!


ARC21 After Party

Vanwege coronamaatregelen hebben we de uitreiking van de ARC21 Awards niet in volle glorie kunnen vieren. We gaan dit alsnog doen op 24 maart tijdens de ARC21 After Party. Winnaars, genomineerden, juryleden en andere relaties hebben hier inmiddels een uitnodiging voor ontvangen. 


Dit zijn de winnaars van de ARC21 Awards


 

In het Keilepand in Rotterdam zijn op 18 november 2021 de winnaars van de ARC21Awards bekend gemaakt. De prijzen bekronen het allerbeste werk van afgelopen het jaar in de categorieën architectuur, innovatie, stedenbouw, interieur, detail en meubel. Daarnaast is Superuse Studios onderscheiden met de ARC21 Oeuvre Award en mocht Frank Loer de ARC21 Jong Talent Award in ontvangst nemen.

Lees verder >