Jeroen Dellensen, i29 

Voorzitter

Jeroen Dellensen studeerde als interieurarchitect af aan de School of Arts & Architecture in Utrecht. Hij richtte daarna met Jaspar Jansen i29 op, een bureau voor grote interieur en architectuurprojecten. Daarmee hebben zij meerdere prijzen op hun naam staan en werd i29 onder andere in 2018 vernoemd tot Dezeen Interior Designer of the year.  

 

Elise Zoetmulder, ZOETMULDER 

Jong Talent

Elise Zoetmulder (Delft, 1988) studeerde in 2012 af als interieurarchitect aan de Willem de Kooning academie en volgde daarna een master aan de Manchester Metropolitan University. Sinds 2019 geeft ze samen met haar broer leiding aan het bureau ZOETMULDER. Zij richten zich op multidisciplinaire projecten binnen interieur, architectuur en productontwerp. Door te ontwerpen vanuit verhaal en intuïtie, weet ze verschillende schaalgebieden met elkaar te verbinden.

Renée Borgonjen

Reflectie

Renée Borgonjen is kunst- en architectuurhistoricus. Ze schrijft, verricht onderzoek, bedenkt concepten en maakt tentoonstellingen op freelance basis. De meeste projecten waaraan ze werkt - zoals het Other Futures Festival - kenmerken zich door verbindingen tussen diverse disciplines. Sinds kort is ze ook actief als artistiek coördinator van De Vishal in Haarlem. Voor De Architect schreef ze talloze besprekingen, vooral over interieurprojecten.   

Marieken Horsman, PVH

Opdrachtgever

Marieken Horsman werkt als Senior Director Facilities bij PVH Europe BV in Amsterdam sinds 2010. PVH Europe BV is de moedermaatschappij van de kledingmerken Tommy Hilfiger en Calvin Klein. Marieken is verantwoordelijk voor alle vastgoedzaken en facilitaire dienstverlening voor alle kantoorpanden in Amsterdam (ca. 44.000 m2). Naast kantoren huisvesten de verschillende panden ook showrooms, fotostudio’s, eigen grootkeuken en verschillende restaurants en koffiebars

Charlotte Thomas

Secretaris

Charlotte Thomas (1992) is een Belgische kunst- en architectuurhistoricus. Tijdens haar studies aan de Universiteit van Gent en de Vrije Universiteit Amsterdam heeft ze haar hart verloren in het architectuurlandschap. Haar fascinatie voor ‘lelijke architectuur’ en de menselijke architectuurbeleving vormen een rode draad in haar publicaties voor Vice, Kunstlinie Almere Flevoland, A.ZINE, AFFR en de Architect.