Ineke Hans, Hans Studio  

Voorzitter
 

Ineke Hans is gevestigd in Nederland en Berlijn. Ze ontwerpt meubels, producten, tentoonstellingen, binnen- en buitenruimtes en onderzoekt nieuwe ontwerpstrategieën. Ze is professor Design & Social Context aan de University of the Arts in Berlijn en werkt voor klanten, gemeenschappen en toonaangevende internationale fabrikanten aan producttypologieën die passen bij onze huidige sociale context.

Giovanni Bellotti, Studio Ossidiana 

 

Giovanni Bellotti is partner van het Rotterdamse architectuur- en designbureau Studio Ossidiana, dat hij samen met Alessandra Covini runt. Giovanni heeft een mastergraad in Architectuur van de IUAV Universiteit van Venetië (IT), en een postgraduaat van het MIT (VS) in Architectuur en Stedenbouw. Giovanni is een Fulbright fellow en een Miguel Vinciguerra Award ontvanger. Hij doceert momenteel ook aan het Piet Zwart Instituut in Rotterdam.

Jeroen Junte, DesignDigger.nl

Reflectie

Jeroen Junte is oprichter en hoofdredacteur van het on- en offline platform DesignDigger.nl. Daarnaast werk hij  ook als freelance journalist voor onder meer de Volkskrant en BNO. Hij organiseert ook in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam het kwartaalprogramma. Zijn  meest recente boek is: Do It Ourselves – A new mentality in Dutch design (2018, uitgeverij nai/010) is.

Marieke Giele, De Architect

Secretaris

Marieke Giele (1993) studeerde Architectuur aan de TU Delft en volgde een deel van haar studie aan de TU Graz in Oostenrijk. Zij liep stage bij KCAP Architects&Planners. Sinds 2015 is zij werkzaam als vakredacteur bij de Architect waar zij werkt aan verhalen en verdiepende interviews over architectuur.