Juliette Bekkering, Juliette Bekkering Architecten 

Voorzitter

Prof. ir. Juliette Bekkering is professor op de TU Eindhoven en leidt de leerstoel van Architectural Design and Engineering. Bovendien is ze ook architect directeur bij Juliette Bekkering Architecten. Voor het programma 'Design United' van 4TU leidt ze het onderwerp 'circulariteit en biobased gebouwen'. Met een sterke passie voor architecturale excellentie en onze natuurlijke omgeving, heeft ze de afgelopen jaren Summerschools geleid op VN-erfgoedgebieden, zoals de Galapasos-eilanden
 

Loes Thijssen, NOAHH  

Jong Talent

Ir. Loes Thijssen (1990) geeft als Associate Partner leiding aan NOAHH | Network Oriented Architecture in het verwezenlijken van de ambities van het bureau. Ze verbindt theoretische en conceptuele kaders met de ontwerppraktijk, waarbij ze zich richt op de thema’s identiteit en adaptiviteit in een bredere maatschappelijke en culturele context. Ze is in 2017 Cum Laude afgestudeerd op haar onderzoek 'The Real-Time-City' aan de TU Delft.

Mendel Robbers, Schipper Bosch 

Opdrachtgever

Mendel Robbers is creative director bij ontwikkelaar en belegger Schipper Bosch en won met Schipper Bosch in 2015 de Gouden Piramide met ‘Industriepark Kleefse Waard (IPKW)’ en in 2020 de Gulden Feniks voor ‘De Nieuwe Stad’. Mendel is opgeleid als architect aan de Technische Universiteit Eindhoven en de Aarhus School of Architecture in Denemarken. Hij werkte tijdens en na zijn studie bij UNStudio, Mecanoo en AMO/OMA. Ook is hij als adviseur ruimtelijke kwaliteit actief.

Merel Pit 

Secretaris

Merel Pit is sinds januari 2021 hoofdredacteur van de Architect. Daarmee is ze terug op haar ‘oude nest’ waar ze in 2008 haar carrière als vakredacteur in de architectuurjournalistiek begon. Terwijl ze aan de TU Eindhoven is afgestudeerd als architect, heeft ze nooit als zodanig gewerkt. In plaats daarvan heeft ze zich ontwikkeld in het maken van journalistieke producties.