Inzending projecten gestart!

 

ARC Awards is dé ontwerpprijs van stoel tot stad. Onafhankelijke jury's belichten het allerbeste werk in de categorieën architectuur, stedenbouw, interieur, meubel, detail, innovatie, jong talent en oeuvre.
 

Het doel is om de betekenis en de kracht van het ontwerp te vieren en voor een breed publiek te promoten. De ARC Awards hebben inmiddels een vaste plaats verworven in het Nederlandse architectuurlandschap. Het winnen van een Award kan voor een ontwerper van belang zijn voor een volgende stap of voor het aanpakken van een nieuwe opgave. Bovendien zorgt het voor het verkrijgen van waardevolle aandacht en het winnen van prestige. 
 

ARC Awards is een initiatief van de Architect in samenwerking met partners. 
 

Een award winnen?

Wil jij dit jaar in aanmerking komen voor zo'n felbegeerde award? Stuur dan vóór 1 juli het ontwerp in dat je afgelopen jaar gemaakt hebt én waar je het meest trots op bent. Kun je niet kiezen? Meer projecten inzenden mag altijd. Je kunt inzenden voor de awards Architectuur, Stedenbouw, Interieur, Meubel en Innovatie. Voor de Jong Talent Award kun je worden voorgedragen of zelf een motivatie insturen.

Direct je project insturen >