Hans Reineke 

Voorzitter

Hans is de founding partner van Hollandse Nieuwe architecture & interiors.
Direct na het afronden van zijn studie is hij op zijn 24ste gestart met  Hollandse Nieuwe. De kracht van het bureau ligt in het vinden van elegante oplossingen waarbij het gedrag van gebruikers, identiteit, functionaliteit, duurzaamheid samen komen in heldere ontwerp oplossingen. Schoonheid is hierin een belangrijke instrument.

Daniela Schelle 

 

Daniela Schelle is aan de ‘Peter Behrens School of Architecture’ in Düsseldorf opgeleid tot interieurarchitect. Openbare interieurs en innovatieve, duurzame werkomgevingen vormen de rode draad van haar werk. Na in Nederland bijna 2 decennia ervaring met grootschalige bouwprojecten op te hebben gedaan is zij in 2020 haar eigen bedrijf gestart. Hiervoor werkt zij samen met changemanagement, bouwers en meubelontwerpers om naar oplossingen voor de toekomst van het hybride werken te zoeken.

Saskia van Stein

 

Saskia van Stein is artistiek en algemeen directeur van de Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam. Als geëngageerd docent is ze hoofd van de masterafdeling The Critical Inquiry Lab van The Design Academy in Eindhoven. Zij heeft een diepgewortelde interesse in een breed scala aan onderwerpen die verband houden met culturele productie, het maken van tentoonstellingen en de politiek van representatie en hoe deze onderwerpen zich manifesteren en resoneren binnen de ontwerpomgeving.

Bram Vanderbeke

 

Bram Vanderbeke (1991) is een Gentse kunstenaar/ontwerper. Hij studeerde af aan de Design Academy, Eindhoven in 2016, als aanvulling op een eerdere opleiding in Design aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, Gent. Zijn praktijk is divers maar consistent en valt op door zijn materiële, sculpturale en monumentale kwaliteiten. Vanderbeke onderzoekt en transformeert de mogelijke interacties tussen een object, zijn architecturale omgeving en zijn gebruiker, verder uitgedaagd door ruwe materialiteit, vorm en functionaliteit. Tevens is hij één van de stichtende leden van BRUT, een collectief van opkomende Belgische ontwerpers. Hij werkt ook samen met Dutch Invertuals (NL) en Core Studio (NL), Tools Gallery (FR) en Nilufar Gallery (IT).  

Charlotte Thomas

Secretaris

Charlotte Thomas (1992) is vakredacteur Interieur & Design. Tijdens haar studies kunst- en architectuurgeschiedenis aan de Universiteit van Gent en de Vrije Universiteit Amsterdam heeft ze haar hart verloren in het architectuurlandschap. Haar fascinatie voor ‘lelijke architectuur’ en de menselijke architectuurbeleving vormen een rode draad in haar publicaties voor Vice, Kunstlinie Almere Flevoland, A.ZINE, AFFR en de Architect.