ONIRO  en Casala zijn partner van de ARC21 Meubel Award

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. “Design linked to Functionality” is diepgeworteld in ons DNA en leidend tijdens het ontwerpproces. Wij werken hierbij nauw samen met toonaangevende designers. Meer dan honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair kwaliteit, comfort en gebruiksgemak biedt.

Casala onderneemt ook op alle gebieden stappen die ons en onze klanten helpen om mooie en functionele inrichtingen te realiseren, met zo min mogelijk impact op de aarde. Via CircularFurniture bieden wij stoelen met een kunststof zitting en rugleuning aan, die voor 100% vervaardigd zijn uit gerecycled plastic huisafval. Met ReFurniture zorgen wij ervoor dat onze eigen meubels, maar ook meubilair van andere merken een tweede leven krijgen. Het eindresultaat: een zo goed als nieuw kwaliteitsmeubel, hoofdzakelijk vervaardigd uit gebruikte materialen en geleverd onder fabrieksgarantie.

 

Oniro Textiles heeft een prachtige collectie meubelstoffen: Niroxx, PUxx, Fabrixx en Vixx. Allen zijn collecties met zeer goede technische eigenschappen. Geschikt voor alle denkbare projectmatige toepassingen. De collecties zijn onderling perfect met elkaar te combineren.

Oniro Textiles is tevens de trotse distributeur van het Deense Gabriel. Gabriel heeft een zeer uitgebreide collectie geweven meubelstoffen. Wol, TreviraCS en polyester zijn de belangrijkste gebruikte garens in de collecties. Er is kleur en structuur in overvloed.

We vinden het bij Oniro Textiles belangrijk om met je mee te denken over de toepassingen van onze meubelstoffen. We adviseren je graag over de ontelbare mogelijkheden binnen onze collecties. Ook als je opdrachtgever speciale wensen of eisen heeft voorzien we je graag van een goed advies. We delen graag onze kennis en ervaring met jullie. Bel ons voor een afspraak, een vrijblijvend advies of laat ons weten welke stalen we je kunnen toesturen.
 

Oniro Textiles B.V.
Fahrenheitbaan 4b
3439 MD Nieuwegein
Nederland
T. 0343-493890
F. 0343-493137

Algemeen               : info@oniro.nl
Orderadministratie  : orderdesk@oniro.nl
Stalenservice          : samples@oniro.nl

www.oniro.nl