QbiQ Wall Systems is partner van de ARC22 Detail Award 

 

QbiQ Wall Systems: transparant, minimalistisch én duurzaam

QbiQ Wall Systems ontwikkelt verplaatsbare glazen én gesloten binnenwanden, een uitgebreid deuren assortiment, voltransparante brandwerende wanden en glazen balustrades in volledige synergie. Hierdoor ontstaat een esthetisch beeld dat logisch en functioneel in elkaar zit.
Bovendien is QbiQ de enige producent die al haar wandsystemen, óók brandwerend, Cradle to Cradle Silver gecertificeerd heeft. 100% duurzame wandsystemen, door inzet van gelaagd glas met hoogwaardig akoestisch comfort, minimalistisch ontwerp op maat en -vanzelfsprekend- ieder onderdeel van de wand is te scheiden en eindeloos geschikt voor hergebruik. 

Voor jou? 

Als architect kun je eindeloos met je ideeën bezig zijn. Is er een nog betere oplossing? Heb je iets revolutionairs in je hoofd en wil je weten of het te realiseren is? We nemen de tijd om: 

  • jouw ontwerp van alle kanten te bekijken, visualiseren en detailleren
  • mee te denken in de eisen op het gebied van akoestiek, circulariteit en brandwerendheid 
  • vanaf de eerste ontwerpfase, conceptmatig en projectspecifiek te ontwikkelen.

Vanuit die betrokkenheid bij het ontwerpproces, is QbiQ het partnership voor de ARC Detail Award met de Architect aangegaan, zodat we gezamenlijk ook jouw project en haar detaillering in de spotlight kunnen zetten! 

Laat je verrassen... Slijpsteen van de geest.